"Kennis krijgt pas waarde als je het gebruikt en deelt."

Wingstar heeft een deel van haar kennis en ervaring gepubliceerd in verschillende boeken. De portfolio wordt in de de toekomst uitgebreid met meer relevante onderwerpen die aansluiten bij het ontwerp, de implementatie en toepassing van de Corporate Diamond™.

Onder elk boek staat een link naar de website van bol.com waar deze gemakkelijk te bestellen is. Uiteraard zijn deze boeken bij elke boekhandel en online-boekhandel te koop.

Onder elke gratis publicatie staat een link waarmee deze direct te downloaden is.  

Voordat je overweegt om een geïntegreerd managementsysteem (IMS) te implementeren, is het verstandig om eerst eens de 14 belangrijkste punten uit dit E-boek door te nemen. Bespreek het met je managementteam en als er vragen zijn, neem gerust contact op.

Wil je vooruit in het leven, dan moet je in actie komen. Maar bij elke activiteit bestaat er een kans dat er iets misgaat. Hoe beter je met risico’s om kunt gaan, hoe meer je bereikt. Aandacht voor veiligheid en risico’s staat tegenwoordig bij menigeen hoog op de agenda.

De toekomst is onzeker en bij elke activiteit bestaat er een kans dat er iets misgaat. In aanvulling op het boek ‘Safety Basics’, leert dit boek je omgaan met onverwachte veranderingen en onzekere, gevaarlijke en stressvolle situaties. Creëer veiligheid onder tijdsdruk.

Het meest verkochte boek uit de serie!
Grote prestaties en resultaten behalen is een hele uitdaging, vooral in gevaarlijke of risicovolle situaties. De aanwezigheid van gevaren en veiligheidsrisico’s hoeft geen belemmering te zijn, zolang je er maar op een verantwoordelijke manier mee omgaat …